Uvjeti privatnosti

Na internetskim stranicama tvrtke Naturella koristimo kolačiće kako bi poboljšali funkcionalnost stranice i omogućili online naručivanje naših proizvoda.

Kolačići su tekstovne datoteke koje se pohranjuju na računalu posjetitelja naših internetskih stranica. Oni omogućuju prepoznavanje korisnika pri ponovnom posjetu stranici, a služe u analitičke svrhe.

 

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (ime i prezime, adresa stanovanja i e-mail adresa).

Tvrtka Naturella se obvezuje da će osobne podatke kupaca iz obrasca narudžbe koristiti isključivo u svrhu dostave naručenih proizvoda.

Naturella neće davati osobne podatke kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon.

 

Svi podaci o kupcima su dostupni isključivo ovlaštenim djelatnicima tvrtke Naturella, kojima su nužni za poslove otpreme proizvoda. Svi naši djelatnici su odgovorni za poštivanje zaštite privatnosti kupaca.

Naturella se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca. Prikupljamo samo osnovne podatke o kupcima, neophodne za isporuku naručenih proizvoda.

 

Naturella informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka te redovito daje kupcima mogućost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući i odluku o brisanju njihovih osobnih podataka s liste za slanje Naturellinih obavijesti.