O proizvodima

Naturella potpuno prirodna i zdrava kozmetika i proizvodi za poboljšanje zdravlja se, zbog svojeg potpuno prirodnog sastava, proizvode isključivo po narudžbi.

Stoga možete biti sigurni da dobivate vrhunski kvalitetne proizvode, sa svježim, prirodnim i zdravim sastojcima.

 

Prirodni sastojci i odsustvo umjetnih konzervansa, ograničavaju rok uporabe prave prirodne kozmetike i proizvoda za poboljšanje zdravlja na najviše šest mjeseci od dana proizvodnje. Nakon prve uporabe, moraju biti čuvani u hladnjaku.

Ukoliko na policama u trgovini, ljekarni ili drogeriji uočite kozmetiku koja na sebi nosi naziv ili oznaku “prirodna”, sa naznačenim rokom trajanja duljim od šest mjeseci, budite sigurni da takav proizvod nije prirodan i zdrav.

U pravilu, potpuno prirodna kozmetika se ne može prodavati u trgovinama, ljekarnama ili drogerijama.

 

Ako sumnjate da ste na određene sastojke naše kozmetike i pripravaka za poboljšanje zdravlja alergični, ali niste u to sasvim sigurni, molimo Vas da prije upotrebe naših proizvoda napravite jednostavan test. Na vršak prsta nanesite malo naručenog proizvoda i razmažite ga sa unutarnje strane podlaktice Vaše ruke. Ukoliko se u roku od jedne minute na koži ne pojavi reakcija u obliku crvenila, naši su Vam proizvodi potpuno sigurni za uporabu.

Ukoliko patite od respiratornih alergija kao što su peludna groznica na ambroziju, korove, trave, čempres, brezu, topolu i slične vrste biljaka i drveća, bez ikakve bojazni možete koristiti Naturella prirodne pripravke za poboljšanje zdravlja.

 

Narudžbu naših prirodnih i zdravih proizvoda možete izvršiti na ovim stranicama.

Nakon primitka Vaše narudžbe, poslati ćemo Vam e-mailom Ponudu. Nakon uplate po našoj ponudi, naručene proizvode dostavit ćemo Vam poštom u roku od jednog do dva radna dana.

 

Promotivna akcija 2+1 gratis je naša stalna akcija i vrijedi za sve naše kupce.

U našoj promotivnoj akciji 2+1 gratis, potrebno je putem web trgovine odabrati dva proizvoda koje želite naručiti, dok treći proizvod koji želite dobiti na poklon upisujete u posebnu kućicu na kraju obrasca s podacima za dostavu.

Odabrani poklon proizvod može biti iste ili niže cijene u odnosu na najskuplji naručeni proizvod, ali ne i skuplji od njega.

 

Odgovore na često postavljana pitanja kao i druge dodatne informacije o Naturella prirodnoj i zdravoj kozmetici i pripravcima za poboljšanje zdravlja, možete pronaći na stranici Česta pitanja i odgovori.

 

Sve recepture za pripravu naših proizvoda, plod su znanja i iskustva djelatnika tvrtke Naturella.

Naši proizvodi, iako nedvojbeno imaju terapijski učinak, registrirani su kao dodaci prehrani i kao potpuno prirodna kozmetika.

Naši pripravci se ne protive konvencionalnoj medicini, ali ne mogu biti potpuna zamjena za uobičajene liječničke tretmane, terapije, dijagnoze, mišljenja i savjete. Prije korištenja naših pripravaka, možete se posavjetovati s Vašim obiteljskim liječnikom i zatražiti njegovo mišljenje.

 

Naša misija je promicanje uporabe isključivo prirodnih i organski proizvedenih sastojaka za ljepotu i zdravlje, povećanje ekološke svijesti i poticanje zdravog načina života.

Vaša pitanja, pohvale, kritike ili iskustva pošaljite na našu e-mail adresu info@naturella.hr, jer nam tako pomažete da budemo još bolji.

Iskustva naših kupaca