Narudžbe, pokloni i dostava

Za narudžbu naših proizvoda, molimo da koristite obrazac naše web trgovine.

Na osnovu Vaše narudžbe, e-mailom će Vam biti poslana Ponuda za plaćanje naručenih proizvoda. Stoga je u obrazac obavezno potrebno upisati Vašu točnu e-mail adresu.

Naša će ponuda sadržati:

  • popis naručenih proizvoda sa navedenim količinama i cijenama,
  • cijenu poštarine,
  • sveukupan iznos za uplatu,
  • poklone (ovisno o količini naručenih proizvoda),
  • podatke za uplatu.

 

Plaćanje za naručenu Naturella prirodnu i zdravu kozmetiku i proizvode za poboljšanje zdravlja vrši se po dobivenoj ponudi. Platiti možete internet bankarstvom ili na šalterima pošte, FINA-e i banaka. Dobivena ponuda vrijedi 7 dana.

Nakon primitka Vaše uplate, poslat ćemo Vam pošiljku sa naručenim proizvodima. Pošiljka u poštanskom prometu u Republici Hrvatskoj uobičajeno stigne na adresu dostave u roku od jedan do dva radna dana.

 

Ukoliko imate problema s narudžbom putem obrasca za dostavu ili općenito putem naše web trgovine, željene proizvode možete naručiti e-mailom na info@naturella.hr.

 

Promotivna akcija 2+1 gratis je naša stalna akcija i vrijedi za sve Kupce.

U našoj promotivnoj akciji 2+1 gratis, potrebno je putem web trgovine odabrati dva proizvoda koje želite naručiti, dok treći proizvod koji želite dobiti na poklon upisujete u posebnu kućicu na kraju obrasca s podacima za dostavu.

Odabrani poklon proizvod može biti iste ili niže cijene u odnosu na najskuplji naručeni proizvod, ali ne i skuplji od njega.

 

Poštarinu za sve narudžbe s dostavom u Republici Hrvatskoj po cjeniku Hrvatske pošte naplaćujemo 5,00 eura, a izvan Hrvatske 18,00 eura. Slanje pošiljaka uvijek je hitno i preporučeno.

Ukoliko pošiljka stigne k Vama otvorena, odmah provjerite njezin sadržaj. U slučaju da nešto nedostaje ili su naši proizvodi stigli oštećene ambalaže i prolivena sadržaja, molimo Vas da o tome odmah sa Vašim poštarom sastavite pisani zapisnik, koji oboje trebate potpisati. U tom slučaju ćemo Vam sve oštećene proizvode besplatno nadomjestiti novima.