Happy Bronze – ulje za sunčanje

460,00 kn (61,05 €)

Djelovanje

Ako svojoj koži želite dati najbolje onda je to sigurno prirodno zaštitno i hranjivo ulje za sunčanje Happy Bronze. Svojim biljnim i voćnim aktivnim sastojcima, ono uspješno apsorbira i štiti od UVB sunčevih zraka, koje uzrokuju opekline, dok prirodni minerali iz ovih sastojaka filtriraju UVA sunčeve zrake, koje uzrokuje oštećenje stanica i starenje kože.

Ova kombinacija ulja bogata je vitaminima, masnim kiselinama, fitosterolima, karotenoidima, štiti kožu od slobodnih radikala i nastanka nepopravljivih šteta, hrani kožu, spriječava isušivanje tako što stvara hidrolipidne barijere te potiče stvaranje kolagena i elastina.

Budući da su svi sastojci potpuno prirodni i bez dodatnih mirisa, pogodni su i za izrazito osjetljivu kožu. Ulje se lako upija, ne zatvara pore, štiti kožu od preranog starenja, hrani i pomaže koži da ostane hidrirana. Također, daje dugotrajnost postignutoj preplanulosti.

Savršeno je i za svakodnevnu njegu, kožu čini svilenkastom, blistavom i neopisivo nježnom.

Uz naše jedinstveno Happy Bronze ulje, sunce će Vam biti prijatelj!

Happy Bronze sadrži izuzetno bogatu kombinaciju dragocjenih ulja koja apsorbiraju štetne UV sunčeve zrake. Najveći udio ima ulje čileanske maline, koje pruža koži zaštitu od cijelog spektra UV zračenja (UV-A, B i C). Zbog visokog udjela vitamina E i masnih kiselina ima visoko antioksidacijsko i protuupalno djelovanje, što blagotvorno djeluje pri zaštiti kože i obnavljanju stanica kože nakon izlaganja suncu.

Obilje antioksidansa u ulju buritija štiti od utjecaja UV zraka, apsorbira određeni dio UV spektra, te eliminira utjecaj slobodnih radikala koji uzrokuju oštećenje a potom i starenje kože. Koristimo li ga u njezi kože nakon sunčanja, koža će dulje zadržati brončanu boju.

Karanja ulje ima dokazano svojstvo prirodnog kemijskog filtera apsorpcije UV zraka.

Maslina sadrži oleuropein, koji zacjeljuje oštećenja i pukotine u koži, a biofenoli iz djevičanskog maslinovog ulja poništavaju djelovanje slobodnih radikala i pomlađuju kožu. Štiti od štetnog ultraljubičastog zračenja, te doprinosi postizanju zlatnog tena.

Avokado ulje bogato je esencijalnim masnim kiselinama, lecitinom, vitaminom E i beta-karotenom koji štite kožu od gubitka vlage, doprinose hidrataciji epiderme uz istovremenu regeneraciju kože i sintezu kolagena i elastina, a jojoba stabilizira ph kože, vlaži je, poboljšava elasticitet i stvara zaštitni film od vanjskih utjecaja.

Beta-karoten iz ulja mrkve potiče sintezu melanina, te je idealna za sunčanje i tamnjenje kože, kao i za tretiranje ožiljaka i tamnih mrlja. Ulje korijena mrkve i kokosovo ulje dubinski hrane i vlaže kožu, dajući joj brončanu preplanulost i mekoću, budeći sva osjetila.

Ne koristite pojedinačna ulja, jer ona samostalno ne štite od svih negativnih utjecaja UV zraka. Naprimjer, maslinovo ulje sadrži visoku koncentraciju antioksidansa, koja ublažava efekt UV zraka, no u nedovoljnim količinama. Stoga ne može može u potpunosti zaštititi kožu od sunčevih zraka. Ono ima snažno hidratacijsko djelovanje i vašoj koži će svakako pružiti njegu, no koristite ga samo kada sunce ne sija jako, jer ćete inače izgorjeti.

Sastojci

Avokado (Persea Gratissima), buriti (Mauritia flexuosa), jojoba (Simmondsia Chinesis), karanja (Milletia pinnata), kokos (Cocos Nucifera), malina (Rubus Idaeus), makadamija (Macadamia Integrifolia), maslina (Olea Europaea), mrkva (Daucus Carota), pšenične klice (Triticum Vulgare), sezam (Sesamum Indicum).

 

Primjena

Happy Bronze ulje za sunčanje najbolje je nanijeti 30 minuta prije izlaganja kože suncu. Ulje za sunčanje obilno nanesite na kožu lica i tijela. Potrebno je otprilike 35ml za premazati izložene dijelove tijela. Poželjno je obnavljati postupak svaki sat proveden na suncu i nakon kupanja.

Izbjegavajte boravak na suncu u satima kada je ono najjače.

Preporučamo da prvih 5 do 7 dana sunčanja koristite naše Sun Kissed mlijeko za sunčanje, a nakon toga, kad Vaša koža već poprimi tamniju boju, nastavite zaštitu svoje kože s ovim našim uljem za sunčanje.

 

Napomene

Ulje je preporučljivo upotrijebiti u roku do 6 mjeseci.

Sunčev zaštitni faktor (SPF) iznosi 30.

Prije uporabe, bočicu treba dobro protresti.

Pakiranje sadrži 200 ml. ulja za sunčanje.